Carlheath

TechRide: Bonusavsnitt. Digital resilience med Carl Heath


Vi bad som vanligt en AI att tolka avsnittet. Enjoy.

Hur överlever demokratin i en digital värld?

Hur kan vi motstå och återhämta oss efter störningar, kriser och hot? Det är en utmaning både för hela samhället, hur vi organiserar oss och inte minst alla de digitala system som finns runt oss i vardagen. I det här specialavsnittet av TechRide bjuder vi på en intervju med Carl Heath, senior forskare inom digital resiliens på RISE. Carl har även uppdrag för Myndigheten för Psykologiskt Försvar har varit särskild utredare av Regeringen för att leda en nationell satsning på medie- och informationskunnighet, samt värna det demokratiska samtalet.

Hur lyssnar jag?

Så var kan du lyssna på detta spännande avsnitt? Enkelt, där du vanligtvis hittar dina favoritpoddar eller på Spotify. Du kan också lyssna direkt här på sidan.

Upptäck framtiden med Linköping Science Park! Det här är TechRide 🚀🎙️
Dyk in i en fascinerande värld av tekniska framsteg och samhällsutveckling med vår nya podcastserie. Linköping Science Park tar dig med på en resa till framtiden och tillbaka. Sätt dig bekvämt i en självkörande buss och följ med oss mot framtiden.

Varje avsnitt tar dig genom olika teknikområden, tex cybersäkerhet, IoT, AI och bildanalys. Få en begriplig introduktion till tekniken och förstå hur den påverkar både samhället och dig. Möt våra nyfikna programledare och experter inom olika områden i varje avsnitt. Totalt kommer det att vara 6 avsnitt i den här säsongen.

Dela med dina vänner